Partea intunecata a cautatorilor de lumina

debbie-ford-partea-intunecata-a-cautatorilor-de-lumina

Tot ceea ce voi numiti defecte ale voastre, tot ceea ce nu va place la voi insiva, sunt cele mai mari calitati pe care le aveti. Ele sunt, pur si simplu, supra-amplificate. Ati dat volumul prea tare, asta-i tot. Dati putin mai incet. In curand, voi – si toti ceilalti – va veti vedea slabiciunile ca fiind punctele voastre tari, aspectele „negative” ca fiind „pozitive”. Ele vor deveni instrumente minunate, gata sa actioneze in favoarea voastra, mai degraba decat impotriva voastra. Tot ceea ce aveti de facut este sa invatati sa apelati la aceste trasaturi de personalitate, in cantitati care sunt potrivite momentului. Apreciati cat de mult e necesar din minunatele voastre calitati si nu dati mai mult decat atat.

……………………

Persista lucrurile carora le opui rezistenta.

………….

Nu noi suntem in lume, ci lumea este inauntrul nostru.

………

Atunci cand iti accepti o anumita trasatura ce se afla in tine, alti oameni care au aceeasi caracteristica nu se mai pot bransa la tine. Atunci, ei devin liberi sa se bucure de tine si tu esti liber sa te bucuri de ei.

………………

Urmati-va propriile sfaturi.

……………..

Exista o vorba care spune ca cele  trei mari mistere ale lumii sunt: aerul pentru pasari, apa pentru peste si omul pentru el insusi.

……………….

Nu putem accepta la altii decat ceea ce putem accepta la noi insine. (James Baldwin)

………………

Nemultumirile si necazurile noastre acopera lumina lumii. (Un Curs in Miracole)

…………………

Daca nu intri inauntrul tau, ramai pe dinafara. (Neale Donald Walsch)

……………….

Lumea este un invatator pentru intelept si un dusman pentru prost.

…………..

Oare aceasta interpretare imi da putere, sau mi-o ia? Ma face sa ma simt slaba sau puternica?

…………..

Pana cand nu luam o hotarare, ne aflam permanent intr-o stare de ezitare, putem intotdeauna sa dam inapoi, suntem intotdeauna ineficienti. In ceea ce priveste tot ce este legat de initiativa (si creatie), exista un adevar elementar pe care, daca il ignoram, omoram nenumarate idei si planuri splendide: in momentul in care cineva se hotaraste categoric si se implica, atunci si Providenta se pune in miscare. Apar tot felul de lucruri care ne ajuta si care, altfel, nu ar fi aparut. Din aceasta decizie porneste un intreg suvoi de evenimente, aducand in favoarea noastra tot felul de incidente, intalniri si ajutoare materiale neprevazute, la care nimeni nu ar fi visat vreodata. Incepe orice poti face si orice lucru la care ai visat. Indrazneala are in ea geniu, putere si magie. (W.H. Murray)

…………..

Sursa: Debbie_Ford-Partea_intunecata_a_cautatorilor_de_lumina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s