Cristalul eteric – Pi

cristalul-eteric-al-treilea-tunel

Simbolul numarului PI

Unul dintre cele mai importante simboluri derivate din K este cel al numarului Pi, care este considerat a fi o constanta matematica. Forma grafica a lui Pi porneste de la simbolistica siriusiana ce reprezinta Intelepciunea eterna a lui Dumnezeu, considerat de aceasta civilizatie ca fiind Marele Spirit al Creatiei, Unicul si totodata Supremul.

Reprezentarea Intelepciunii Dumnezeiesti este redata in acest simbol prin punctul de origine din stanga, in partea de sus. „Atingerea” Intelepciunii Supreme se manifesta la diferite momente de timp in istorie prin intermediul unor fiinte foarte evoluate spiritual, care sunt „trimise” intre oameni (punctul din mijloc, sus) cu misiuni precise de revigorare si purificare spirituala a civilizatiei lor. Pentru aceasta sunt folosite anumite forte cosmice sau entitati celeste foarte evoluate spiritual (linia continua din dreapta, sus), procesul fiind cunoscut ca „tema avatarurilor”.

20200227_145452

In timpul misiunii sale spirituale pe Pamant sau pe alta planeta din universul fizic, un astfel de reformator spiritual interpreteaza intr-un mod adecvat adevaruri si legi universale ce erau cunoscute sub o anumita forma in trecut (linia oblica din stanga), dar care trebuiesc adaptate la necesitatile perioadei de timp in care el se manifesta atunci (punctul din dreapta, jos).

O civilizatie, in evolutia ei, inregistreaza atat suisuri, cat si coborasuri, dar tendinta ei generala este ascendenta. Pentru aceasta, din timp in timp sunt necesare unele „corectii” pentru a pastra aceasta tendinta si a nu permite haosului sa se instaureze. Astfel de „corectii” sau „echilibrari” ce sunt necesare la anumite intervale de timp in existenta unei civilizatii reprezinta chiar misiunea avatarurilor sau fiintelor cu un nivel exceptional de elevare spirituala, care se incarneaza in planul fizic.

Mi s-a aratat insa ca acest simbol (al numarului Pi) are semnificatie numai atunci cand fiinta care transmite informatia si „actualizeaza” Adevarul la noile conditii de timp si spatiu ale civilizatiei respective este in viata sau prezenta ei este in mod clar resimtita in timp.

Daca inteleptul sau avatarul nu mai este in viata, adica el si-a parasit corpul fizic, atunci invatatura lui spirituala poate fi dobandita prin cunoasterea unor legi esentiale, iar in acest caz punctul din mijloc, sus, nu isi mai are rostul. Variatii ale acestui simbol se regasesc in simbolul lui Pi.

20200227_145508

Desi era simplu sa corelez imaginile simbolului ce imi era prezentat pe ecranul holografic, cu simbolul cunoscut al numarului Pi in prezent, totusi mi s-a indicat si aratat prin analogie faptul ca punctele initiale din reprezentarea siriusiana sunt inlocuite de curburile simbolului din prezent, in scrierea lui ca litera mica.

20200227_145513

El reprezinta intelegerea semnificatiei pe care o are legatura dintre Cer sau planul Divin (linia de sus – cu rotunjirea catre in jos a partii stangi, ce reprezinta Vointa lui Dumnezeu in aceasta situatie) si Pamant sau planul fizic (ceea ce se afla dedesubt). Vointa Divina se manifesta la diferite momente de timp in istorie, prin „reprezentanti” divini, iar astfel de actiuni sunt redate de liniile ce coboara oblic, atat pentru a-i face pe oameni sa inteleaga trecutul (linia oblica din stanga), cat mai ales viitorul (linia oblica din dreapta, care este rotunjita).

Sursa: Radu Cinamar – Cristalul eteric

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s